Project Brief

This studio, located in Ahmedabad, Gujarat; is where most of our work happens. The design is an outcome of two penthouses retrofitted into one seamless space for design and discussions. The design here focuses on natural light being the most important element.

The studio is divided into two basic parts, the space for thought and the space for production, both of which are separated by a place for discussion. The space for thought has a more direct natural light source as it surrounds around a courtyard, while the space for production has an indirect source through north facing skylights.

All these spaces are separated only by glass partitions, and so everyone working here knows what is happening across the studio at all times. The materiality of the studio focuses on the duality of whites and wood, with blacks and reds coming in for only highlighting certain elements.

Year

2017

Location

Ahmedabad

Typology

Interior

Program

Architecture Studio

Status

Built

Area

1,750 Sq.Ft

Client

Saransh Architects

Design Team

Malay Doshi

Look Inside

In House Studio

Leave a Reply